Placinta cu branza a la Nico

de nico15 in Prajituri, 26 Mar 2011 | 3401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • 800 g de branza de vaci
  • 6 oua mari
  • 150 g de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g de iaurt
  • 1 lamaie(zeama si coaja)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 2-3 lingurite de compot de fructe de padure  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza a la Nico:

 Se mixeaza toate ingredientele, mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.

Se-ntinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia. Se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.

Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca.

Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.

 

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza a la Nico" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placintele impletite cu branza si stafide